Bli medlem - stöd vårt arbete

När ni blir medlemmar i DHB blir ni automatiskt medlemmar i Riksförbundet och i det distrikt där ni bor. Ni kan också välja att även bli medlemmar i våra nationella distrikt DHB Språkstörning eller DHB Flex utan extra kostnad.


Alla ordinarie medlemmar i DHB får:

  • DHB Dialog, medlemstidning från riksförbundet 4 nummer/år
  • Möjlighet att kostnadsfritt delta på riksförbundets aktiviteter
  • Möjlighet att delta på distriktens aktiviteter och läger
  • Möjlighet att påverka
  • Råd och stöd – någon att prata med
  • Möjlighet till nya nätverk
  • Alla i hushållet blir medlemmar

För att bli medlemmar klickar ni på knappen ”Bli medlem” ovan och fyller i formuläret. Fält med * är obligatoriska.

Registrera alla familjemedlemmar och allas födelseår. Både Riksförbundet och distrikten får bidrag beroende på hur många medlemmar vi har så det är viktigt att ni registrerar alla. Hela familjen ingår i priset för medlemskapet.

Förbundet är öppet för alla enskilda och juridiska personer som delar förbundets värderingar, erkänner förbundets stadgar och betalar medlemsavgift.

Årsavgifter

Ordinarie medlemskap
Medlemsavgiften är 350 kr per hushåll och år (undantag är DHB Södra Norrland som har ordinarie avgift 200kr/år). Blir man medlem efter 1 oktober gäller årsavgiften även för nästa år.

Stödjande medlemskap
Detta medlemskap är för övriga personer som vill stödja vår organisation. Avgiften för stödjande medlemskap är 200 kr per år.

Vi skickar er ett inbetalningskort med ett OCR-nummer som måste skrivas in vid betalning. Först efter betalning blir ni medlemmar och får våra tidningar och utskick.

Inlogg till medlemssida i Föreningssupport

Det inlogg till Föreningssupport som medföljer vid medlemskap hos DHB gäller vårt medlemsregisters medlemssida. Där kan ni själv logga in och ändra kontaktuppgifter eller lägga till medlemskap för personer som ingår i hushållet.
Länk till medlemssida

GDPR

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att de personuppgifter du anger får behandlas i förbundets och ditt distrikts register. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick. Mer information om hur vi hanterar och behandlar personuppgifter hittar du här: Behandling av personuppgifter

Du alltid kan vända dig till Datainspektionen om du har några invändningar eller klagomål på vår hantering av personuppgifter. Du kan klicka på följande länk för att ta dig direkt till datainspektionens hemsida.

Varmt välkomna!

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu