Bli medlem

När ni blir medlemmar i DHB blir ni automatiskt medlemmar i Riksförbundet och i det distrikt där ni bor. Ni kan också välja att även bli medlemmar i DHB Språkstörning eller DHB Flex utan extra kostnad.


Alla ordinarie medlemmar i DHB får:

  • DHB Dialog, medlemstidning från riksförbundet 4 nummer/år
  • Möjlighet att delta i riksförbundets konferenser och läger
  • Möjlighet att delta på distriktens aktiviteter och läger
  • Företrädare för målgrupperna
  • Möjlighet att påverka
  • Råd och stöd – någon att prata med
  • Möjlighet till nya nätverk
  • Alla i hushållet blir medlemmar

För att bli medlemmar klickar ni på knappen ”Bli medlem” ovan och fyller i formuläret. Fält med * är obligatoriska.

Registrera alla familjemedlemmar och allas födelseår. Både Riksförbundet och distrikten får bidrag beroende på hur många medlemmar vi har så det är viktigt att ni registrerar alla. Hela familjen ingår i priset för medlemskapet.

Årsavgifter

Ordinarie medlemskap
Medlemsavgiften är 350 kr per hushåll och år. Blir man medlem efter 1 oktober gäller årsavgiften även för nästa år.

Stödjande medlemskap
Detta medlemskap är för övriga personer som vill stödja vår organisation. Avgiften för stödjande medlemskap är 200 kr per år.

Vi skickar er ett inbetalningskort med ett OCR-nummer som måste skrivas in vid betalning. Först efter betalning blir ni medlemmar och får våra tidningar och utskick.

Medlemskapet

Förbundet är öppet för alla enskilda och juridiska personer som delar förbundets värderingar, erkänner förbundets stadgar och betalar medlemsavgift.

Det inlogg som medföljer vid medlemskap hos DHB gäller för föreningssupports hemsida (Kan ta några dagar innan det kommer). Där kan ni ändra kontaktuppgifter vid exempelvis flytt eller lägga till medlemskap för personer som ingår i hushållet.

GDPR

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att de personuppgifter du anger får behandlas i förbundets och ditt distrikts register. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick. Mer information om hur vi hanterar och behandlar personuppgifter hittar du här: Behandling av personuppgifter

Du alltid kan vända dig till Datainspektionen om du har några invändningar eller klagomål på vår hantering av personuppgifter. Du kan klicka på följande länk för att ta dig direkt till datainspektionens hemsida.

Varmt välkomna!

Copyright DHB © 2023 All Rights Reserved
crossmenu