Reservlista till Tecken- och språkläger 2022

Anmälan Reservlista till Tecken- och språkläger 2022

Tecken- och språklägret 2022 kommer att vara på Tanumstrand. Det ligger på den vackra västkusten, nära Grebbestad. Där bor vi i stugbyn intill havet. Vi tecknar, språkas och umgås med varann under veckan.


Lägret startar redan på söndagen med registrering, information, inskolning för barn och kursverksamheten för vuxna.

Lägret startar redan på söndagen med registrering, information, inskolning för barn och kursverksamheten för vuxna.

Information

Vuxna har under dagtid teckenspråkskurs(olika nivåer finns) eller kurs med Birgitta Spjut (upplägget meddelas inom kort).
Kurserna ovan är obligatoriska på lägret.

Under tiden tas barnen om hand av barnledare och gör roliga aktiviteter.
Vi ordnar också teckenspråkskurs för barn (fr. 7 år) 2 ggr under veckan. Det finns även möjlighet för våra ungdomar (fr. 14 år) att delta på de vuxnas teckenspråkskurs under hela veckan för de som önskar det.

Kostnad

Avgiften för lägret är 2200 kr/vuxen. Första och andra barnet 1100 kr/barn.
Barn tre, fyra, fem osv. kostar 600 kr/barn. Gratis för barn under 1 år.
I priset ingår logi i stuga inkl. städning, lunch, stor middagsbuffé, kurs, dagkollo för barnen, alla aktiviteter samt kvällsaktiviteterna som DHB anordnar.
Frukost ingår ej.

Anmälan

Anmälningstiden är mellan 211213 – 220131.
Anmälan görs via internet på www.dhb.se/vastra. Vid anmälan sker ingen betalning. Det är viktigt att ni fyller i alla uppgifter på samtliga sökande. Ange fullständigt personnummer med 10 siffror.
Detta behövs eftersom DHB Västra kommer att söka bidrag för lägret från stiftelser och fonder, regioner m.fl. och behöver uppge dessa uppgifter till våra några av våra bidragsgivare. Fyll gärna i
kompletterande uppgifter om barnen t.ex. om de är simkunniga, önskemål mm. Uppge även om de har allergi, speciella behov, behöver extra stöd eller har medföljande assistenter.
Hör av er till oss så vi kan ordna och förbereda barngrupper, boende och mat för assistenter m.m. Vi försöker lösa det på bästa sätt för hela familjen.

Avbokning

Vid avbokning återbetalas inte anmälningsavgiften. Avbokning mellan den 1 juni – 22 juli återbetalas
50 % av den totala deltagaravgiften. Sker avbokning den 23 juli fram till lägrets start återbetalas inte deltagaravgiften. Läs mer om våra avbokningsregler på vår hemsida.
Här finns även avbokningsreglerna vid sjukdom eller annat att läsa.


Bekräftelse

I mars skickas en bekräftelse ut via e-post med besked om ni kommit med på lägret eller ej. Om ni kommit med, uppmanas ni i ett mail med en länk där anmälningsavgift på 1000 kr betalas in.  Anmälan blir då fullständig och därmed bindande. Betalas inte anmälningsavgiften in före den tid som anges, går platsen till nästa familj i reservkön.
I maj skickas ett nytt mail ut med en bekräftelse där information om lägret och slutbetalning av deltagaravgift.

Barnledare

Är du intresserad av att arbeta som barnledare på lägret

Sista anmälningsdag är: 31 januari 2022.

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu