Teckenspråkskurs 19-20 nov 2022

Teckenspråkskurs på Djurönäset 19-20 nov

Tack vare ett fint samarbete har vi glädjen att erbjuda ännu en teckenspråkskurs på Djurönäsets Kursgård. DHB Östra anordnar den här kursen i samarbete med TUFF (Teckenspråksutbildning För Föräldrar) och Södertörns folkhögskola. Vi erbjuder den här kursen till pappor som är berättigade till TUFF och till pappor som har slut på sina TUFF-timmar. Vi har ingen barnpassning den här helgen.


Vi har bokat Djurönäsets konferenshotell som ligger i vacker skärgårdsmiljö, ca 45 minuter med bil eller buss från Slussen. Vi bor i fräscha enkelrum och vi har fri tillgång till gym, bastulandskap, 25-meters pool och deras varma utomhuskälla med infinitykänsla med härlig utsikt över skärgården.

Vi planerar att starta kursen lördag den 19 november kl. 10:00 och avslutar söndag den 20 september kl. 16:00. Deltagarna delas in i grupper utifrån kunskapsnivå, inte antalet TUFF-timmar. Meddela er nivå vid anmälan.

DHB Östras medlemspris: 700 kr. I arrangemanget ingår teckenspråkskurs två dagar, en övernattning i enkelrum, frukost, middag, två luncher samt fika.

För er som har långt att åka eller om ni vill vara på plats tidigt på lördag inför kursstart, finns det möjlighet att komma redan på fredag kväll. För en extra kostnad på 350 kr får ni middag fredag kväll, tillgång till SPA-avdelningen, övernattning i enkelrum fredag-lördag samt frukost lördag morgon.

Anmäl dig här: Anmälningsformulär teckenspråkskurs senast 4 november.

Vi har ett begränsat antal platser. Betala i samband med anmälan  till DHB Östras PG 254673–7.

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu