Skidhelger till Romme 2023

3-5 feb och 10-12 feb 2023

Nu har vi bokat in två skidhelger till Romme Alpin med boende på hotell Scandic i Borlänge. Alla åker i egen bil till hotellet och skidbackarna i Romme Alpin. Hotellet ligger 15 minuter med bil från backen.


Första helgen, 3–5 februari 2023, vänder vi oss till familjer med barn/ungdomar med språkstörning. Den andra helgen, 10–12 februari 2023 vänder vi oss till familjer med barn/ungdomar med hörselnedsättning.

Vi samlas på hotellet på fredagskvällen för lite mingel och information. Fredagsmiddag ingår ej. Förboka gärna i förväg om ni vill äta på hotellet på fredag kväll.

Hotellet har inomhuspool och bastu som är gratis för hotellets gäster. Vi äter frukostar och en gemensam middagsbuffé i en egen separat lokal, i anslutning till restaurangen.

Skidåkningen i Romme Alpin är varierad och passar både barnfamiljer och de som vill ha lite tuffare backar. Romme Alpin bjuder på skidåkning i 34 nedfarter från två toppar i alla väderstreck med en högsta fallhöjd på 275 meter. Skidsystemet har sex moderna 6-stols liftar samt två släpliftar, sex knappliftar och tre skidband.

Titta gärna på Romme Alpins hemsida inför ditt besök.
Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Skidskolor
Vi bokar privata skidlärare för grupper om cirka fem barn. Behöver barn/ungdom mer stöd vill vi att en förälder deltar eller finns i närheten.

Skidlek/Smygare - är gruppen för alla som aldrig har åkt skidor förut.
Glidare - tränar på att bli stabilare och säkrare på skidorna.
Fräsare  - höjer tempot och åker i de flesta backarna.

Till den andra helgen, 10-12 februari, bokar vi teckenspråkstolk till skidskolan och till informationsmötet.

DHB:s medlemspriser: Vuxna och ungdomar från 17 år 1550 kr.
Ungdomar 8–16 år 1250 kr. Barn 4–7 år 875 kr. Barn 0–3 år 425 kr.

Allt det här ingår i priset:
Boende två nätter, två frukostbufféer och gemensam middag lördag kväll, liftkort och skidskola för barn och ungdomar lördag och söndag.

Ingår ej: Middag fredag kväll, luncher och fika i backen samt eventuell skidhyra.

Anmälan senast den 11 december.

Länkar till respektive skidhelg:

Anmälningsformulär Romme 3-5 feb språkstörning

Anmälningsformulär Romme 10-12 feb hörsel

Anmälnings - och avbokningsregler till skidlägren

Anmälnings-/administrativ avgift
En anmälningsavgift/administrativ kostnad på 10 % av din totala kostnad betalas direkt vid anmälan. Denna anmälningsavgift återbetalas endast om plats ej kan erbjudas.

Slutbetalning
Vid slutbetalning betalar du in de resterande 90 % av din totala kostnad till
DHB Östras PG 25 46 73-7.

Skidhelg 3-5 februari:
Slutbetalning oss tillhandasenast 30 december 2022

Skidhelg 10-12 februari:
Slutbetalning oss tillhandasenast 6 januari 2023

Avbokningsregler för skidhelg 3-5 februari:
Vid avbokning före den 30 december återbetalas 100% exkl. anmälningsavgiften, därefter återbetalas 50% exkl. anmälningsavgiften fram till den 13 januari.

Avbokningsregler för skidhelg 10-12 februari:
Vid avbokning före den 6 januari återbetalas 100% exkl. anmälningsavgiften, därefter återbetalas 50% exkl. anmälningsavgiften fram till den 20 januari.

Vid avbokning pga sjukdom med läkarintyg får ni tillbaka 90% av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får du tillbaka 90 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu