Kungsberget 26–28 januari 2024

Nu har vi bokat ännu en skidhelg i Kungsberget med boende på Jädraås Herrgård och den här gången vänder vi oss till familjer som har barn med en språkstörning/DLD. Året därpå erbjuder vi den här typen av skidhelg till familjer med barn som har en hörselnedsättning.

Alla åker i egen bil till Pensionatet och skidbackarna i Kungsberget. Jädraås Herrgård ligger ca 15 min från Kungsbergets skidanläggning. Några av rummen har eget badrum och toalett, ett par rum har privat dusch och toalett några steg utanför rummet. Övriga rum har gemensamma toaletter och duschar. Titta gärna på pensionatets hemsida: Destination Jädraås

Skidområdet i Kungsberget har 25 nedfarter och 15 liftar. Kungsberget har en mängd aktiviteter som passar både små och stora barn/ungdomar, exempelvis Nintendo Land och en Snow park. Titta gärna på Kungsbergets hemsida www.kungsberget.se. Där kan ni också hyra skidutrustning online.

Totalskidskola/skidskola
Vi hoppas kunna boka totalskidskoleutbildade lärare från Friluftsfrämjandet som har specialkompetens för att ta hand om barn med funktionsvariationer. Vi anlitar även privata skidskolor.

Skidskolenivå 1    Du lär dig grunderna i skidåkning, såsom att svänga och bromsa och du får en större trygghet med skidor på fötterna.

Skidskolenivå 2    För dig som kan grunderna men vill fortsätta utvecklas.

Skidskolenivå 3    För dig som är en van skidåkare men vill fortsätta att utvecklas.

Allt det här ingår i priset: Boende två nätter på Jädraås Herrgård med kvällsfika på fredagen, lördagsmiddag, frukostbuffé lördag och söndag, liftkort för två dagar och skidskola för barn och ungdomar.

Ingår ej: Middag fredag kväll, luncher och fika i backen samt eventuell skidhyra.

DHB’s medlemspriser: från 18 år 1650 kr, Ungdomar 7–17 år 1350 kr,
Barn 4–6 år 925 kr, Barn 0–3 år 475 kr.

Anmäl er senast 15 december via:
Anmälningsformulär Kungsberget 26–28 jan
(Betala anmälningsavgiften i samband med anmälan).

Slutbetalning (de sista 90%) oss tillhanda senast 28 december 2023 till
DHB Östras PG 25 46 73–7.

Vid avbokning pga. sjukdom med läkarintyg får hen tillbaka 90% av deltagaravgiften exklusive den administrativa avgiften.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får du tillbaka 90% av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.


Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu