Helgläger Rögrund 2023

Nu kan ni anmäla er till helglägret, 19-20 augusti! Vi har bokat ännu en helg på den lilla vackra skärgårdsön Rögrund. Den här lilla ön ligger strax intill farleden mellan Dalarö och Stavsnäs, precis där Jungfrufjärden möter Nämdöfjärden. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva.


Helgen kommer vara fylld av roliga aktiviteter men det kommer även finnas tid att bara vara och njuta av denna fina skärgårdsö. På lördag förmiddag åker vi ut till ön med båt från Stavsnäs Brygga. Vi har valt att även detta år boka en taxibåt för att försäkra oss om att alla deltagare har en garanterad plats.

När alla deltagare har fått tillgång till sina rum äter vi lunch nere i hamnen. Efter lunchen går vi på en tipspromenad för att få möjlighet att bättre lära känna varandra och att bekanta oss med ön.
De som vill kan sedan under helgvistelsen prova på att paddla kajak, ro eller kanske ta ett dopp. Den populära badtunnan och den lika populära bastun är även i år bokade.

Helgens luncher äter vi på restaurangen i hamnen och restaurangen hjälper oss att förbereda för lördagskvällens grillmiddag. Här hjälps vi sedan åt att grilla och duka upp inför den gemensamma middagen. Restaurangen ställer in frukost som vi gör i ordning själva.

Datum: 19–20 augusti
Plats: Rögrund
Medlemspriser:
Från 13 år och uppåt: 900 kr
Barn upp till12 år: 450 kr
Förlängt anmälningsdatum: 25 juni
Information: I priset ingår inkvartering på vandrarhemmet
en natt, två luncher, en middag, frukost, bastu och badtunna
samt gemensam taxibåt tur- och retur.
Var och en betalar för dricka till luncherna (de har fullständiga
rättigheter).

OBS! Dryck till lördagskvällen tar var och en med sig. Alla tar också med sig egna lakan och handdukar, städning ingår i medlemspriset.

Anmälningsregler
Anmäl er senast 25 juni via: Anmälningsformulär Rögrund
eller till kansliet.ostra@dhb.se.
En anmälningsavgift på 20 % av den totala kostnaden betalas i samband med anmälan. Vi eventuell överbokning då plats ej kan erbjudas kommer anmälningsavgiften att återbetalas. Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav.


Slutbetalning
Betala in de resterande 80 % efter bekräftelse om plats senast 30 juni till
DHB Östras PG 25 46 73-7.


Avbokningsregler
Vid eventuell avbokning t.o.m. den 14 juli debiterar vi en administrativ avgift motsvarande anmälningsavgiften. Vid senare avbokning debiteras hela kostnaden för lägret.
Vid avbokning pga. sjukdom med läkarintyg får du tillbaka inbetald avgift, dock ej anmälningsavgiften.


Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka 80 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller endast den administrativa avgiften.

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu