Helgläger Rögrund 2022

Helgläger Rögrund 20-21 aug

OBS! Förlängt anmälningsdatum! Vi har bokat ännu en helg på skärgårdsön Rögrund. Den här lilla ön ligger strax intill farleden mellan Dalarö och Stavsnäs, precis där Jungfrufjärden möter Nämdöfjärden. Vi bor på vandrarhemmet Grundet, där vi har alla familjerum och stugor helt för oss själva.


Helgen kommer vara fylld av roliga aktiviteter men det kommer även finnas tid att bara vara och njuta av denna fina skärgårdsö.

På lördag förmiddag åker vi ut till ön med båt från Stavsnäs Brygga. Vi har valt att även detta år boka en taxibåt för att försäkra oss om att alla deltagare har en garanterad plats.

När alla har fått tillgång till sina rum äter vi lunch nere i hamnen. Efter lunchen går vi på en tipspromenad för att lära känna ön och varandra. Sen kan den som vill prova på att paddla kajak, ro eller kanske ta ett dopp. Som tidigare år har vi även bokat den populära badtunnan och bastun.

På söndag förmiddag har vi bokat startbanan till öns rodelbana i två timmar. En instruktör ger oss en grundlig introduktion och är med oss hela tiden så att alla som vill kan åka, de minsta kan sitta i en vuxens knä.

Vi äter luncher på restaurangen i hamnen och de förbereder även en grillmiddag till lördagskvällen. Vi hjälps åt att grilla och duka upp till middagen. Restaurangen ställer in frukost som vi gör i ordning själva.

DHB Östras medlemspriser:
Förälder och barn fr.o.m. 13 år 900 kr, barn 3–12 år 550 kr, gratis för barn under 3 år. Då ingår inkvartering på vandrarhemmet en natt, två luncher, en middag, frukost, bastu och badtunna samt gemensam taxibåt tur- och retur.

Var och en betalar för dricka till luncherna (de har fullständiga rättigheter).

OBS! Dryck till lördagskvällen tar var och en med sig. Alla tar också med sig egna lakan och handdukar, men städning ingår.

Anmälningsregler
Anmälningstiden är förlängd till 28 juni.
Anmälan skickas 
till kansliet.ostra@dhb.se

En anmälningsavgift på 20 % av den totala kostnaden betalas när ni har fått besked om plats. Anmälningsavgiften behöver vara betald senast 30 juni för att er plats ska vara säkrad.

Uppge namn för alla vuxna och barn (för barnen vill vi även ha ålder), mobilnummer, kommun, om ni behöver tolk eller har speciella kostkrav.

Slutbetalning
Betala in de resterande 80 % senast 8 juli till DHB Östras PG 25 46 73-7.


Avbokningsregler
Vid eventuell avbokning t.o.m. den 15 juli debiterar vi en administrativ avgift motsvarande anmälningsavgiften. Vid senare avbokning debiteras hela kostnaden för lägret.

Vid avbokning pga. sjukdom med läkarintyg får du tillbaka lägeravgiften, dock ej anmälningsavgiften.

Ersättare
Om föreningen eller du har ersättare (medlem i DHB) till aktiviteten får ni tillbaka
80 % av den totala kostnaden, DHB Östra behåller den administrativa avgiften.

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu