Årsmöte 2022

Årsmöte på Naturhistoriska riksmuseet

Kom och gör din röst hörd!


Årsmötet är flyttat från Naturhistoriska riksmuseet till Årstaängsvägen 9 i Liljeholmen.

Lördagen den 26 mars kl. 10:45 samlas vi vid entrén. Årsmötet börjar kl. 11.00 och medan de vuxna deltar på årsmötet får barn och ungdomar följa med våra ledare för egna utforskningar i Labbet.

Kika gärna på museets hemsida för mer info om deras utställningar:
https://www.nrm.se/besokmuseet/utstallningar

Adress: Frescativägen 40
T-bana: Universitetet

DHB:s medlemspris: 110 kr för vuxna och 60 kr för barn. I priset ingår lättare förtäring, filmen Sköldpaddans resa på Cosmonova samt entrén till Labbet för barn och ungdomar. Priset är mycket subventionerat och gäller om man även deltar på årsmötet. Vill man endast delta på årsmötet så är årsmötet gratis.

Anmäl er till kansliet.ostra@dhb.se senast 11 mars. Uppge antal vuxna och barn som kommer, namn, barnens ålder, mobilnummer, kommun, om ni behöver teckenspråkstolk och om ni bara vill delta på årsmötet.

Betala senast 11 mars till DHB Östras Plusgiro 254673–7.

De som anmäler sig till årsmötet kommer att få årsmöteshandlingar per mejl.

DHB Östras valberedning önskar få nomineringsförslag eller förslag på medlemmar som själva är intresserade av ett eventuellt uppdrag i föreningens styrelse. Styrelsen består idag av sex ledamöter vars barn har en hörselnedsättning och/eller en språkstörning. Att vara en del av styrelsen och dess uppdrag är ett givande forum där du som medlem kan vara med och påverka föreningens verksamhet, umgås med andra föräldrar som delar dina erfarenheter och få möjlighet att ta del av information som kan vara betydelsefull för dig och din familj. Om du är intresserad eller vill nominera annan medlem, kontakta valberedningen via mejl till kansliet.ostra@dhb.se.
Välkommen!

Copyright DHB © 2024 All Rights Reserved
crossmenu